Vloeronderhoud

Het spreekt voor zich dat u zo lang mogelijk wilt kunnen genieten van uw vloeren. Door vloeren goed te onderhouden kunt u de levensduur verlengen. Het is immers zo dat vloeren flink onderhevig zijn aan slijtage. U kunt langer genieten van een mooie vloer van goede kwaliteit wanneer u zorgt voor de nodige aandacht voor het onderhoud van de vloer.

Uw linoleum of marmoleum vloeren zijn onze expertise. Als het gaat om onderhoud zijn er perfecte onderhoudssystemen voor deze vloeren die wij kunnen uitvoeren. Afhankelijk van uw object en het gebruik hiervan stellen wij dit graag samen met u op.

Bijna elke bedrijfsomgeving heeft één of meerdere ruimtes voorzien van tapijt. Deze zachte vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende typen met gunstige eigenschappen voor een fijne en veilig werkomgeving. Tapijt is comfortabel, representatief en verhoogt de sfeer van een omgeving. Ieder tapijt heeft echter wel het juiste onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot overtollig slijtage en oppervlakkige reiniging. Stofzuigen alleen is niet genoeg, kies daarom voor onze specialistische aanpak. Hierdoor gaat uw tapijt niet alleen langer mee, ook de uitstraling van het tapijt krijgt een boost.

Neem contact met ons op via het contactformulier