Glas/kozijnbewassing

Nieuw! Betalen per pin

Vanaf 1 januari 2019 bieden wij een nieuwe vorm van betalen aan, namelijk per pinautomaat. Voordeel voor u is dat u geen cash meer in huis hoeft te hebben. Na de betaling ontvangt u een bon voor uw eigen administratie. Onze pinautomaat is van European Merchant Services bv welke een veilige en betrouwbare betaalomgeving biedt. Partner van Abn Amro.

Glas/kozijnbewassing is een specialistische dienstverlening welke bijdraagt aan de uitstraling en het onderhoud van uw pand of woning. Wij zijn gespecialiseerd in telescopische glasbewassing met een mineraalvrij water (osmosewater). Dit water is een gedemineraliseerd en puur water. Kalk, mineralen, zouten en andere bestanddelen worden door ons eigen filtersysteem uit het water gehaald waardoor er een puur product overblijft.

Het telescopisch systeem sproeit het osmosewater onder druk over de ramen en de kozijnen waardoor alle vervuilingen oplossen. Osmosewater droogt streep- en vlekkeloos schoon op. Vooral in een gebied waar TATA Steel gevestigd is, is dit een ideaal systeem om deze zware vervuiling van uw ramen en kozijnen te verwijderen.

Oppervlaktes tot en met 12 meter hoogte kunnen moeiteloos vanaf de grond gewassen en gereinigd worden.

Wij nemen altijd uw kozijnwerk mee!

Ga naar ons contactformulier

Kijk voor het specialistisch dieptereinigen van uw kunststof kozijnwerk bij onze specialistische werkzaamheden